085-7731738 contact@dehuiskamervannu.nl

0 item(s)
Krukken

Krukken

Artikelen 1 tot 12 van 13 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 12 van 13 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Krukken en krukjes bij De huiskamer van nu.

De kruk is een meubelstuk die in verschillende versies te verkrijgen is. Wij kennen allemaal wel de ouderwetse barkruk gemaakt van hout en veel te zien in kroegen en in de sportkantine. Nu zien we barkruk of de luxere variant de barstoel ook bij veel in de moderne huisinrichting terug. De kruk is haast niet meer weg te denken, hoe gezellig is het niet om met het hele gezin aan de bartafel plaats te nemen op een barkruk of barstoel . Een mooi stukje hoger zitten heeft als voordeel dat je een mooi overzicht hebt over de gehele keuken of huiskamer.

Voorbeelden van de krukken die De Huiskamer van nu in de collectie heeft zijn bijvoorbeeld de kruk Neba, kenmerkend voor deze kruk is zijn strakke design en zijn lekker zittende lederen kuipje. Een voorbeeld van een barstoel is de barstoel Scala een prachtige vormgegeven barstoel met een schitterende stoffen zitting en heerlijke armleuningen.

In de rubriek krukken hebben we ook de kleine krukjes die uiterst handig zijn als er een feestje is of als er onverwachts mensen op bezoek komen. Door de afmetingen van deze krukken zijn ze handig te verplaatsen, op te bergen en te pakken als u ze nodig heeft. De kleine krukjes zijn Multi functioneel te gebruiken, je kunt er lekker op zitten maar je kunt ze ook gebruiken om spullen op te zetten of als klein salontafeltje. Een aantal voorbeelden van deze krukjes zijn: stool wood square dit is een stoer en sterk houten krukje die op meerdere plaatsen tot zijn recht komt , met de kruk stool wool large heeft u een voorbeeld van een grote kruk met een wollen zitting. Deze kruk is overigens ook erg leuk te gebruiken als salontafel met een leuk dienblad erop is dit echt een leuk krukje die uw woonkamer van nog meer sfeer voorziet.

Op zoek naar een leuke kruk? Kijk eens in de showroom van De Huiskamer van nu, of kijk op de webshop.