085-7731738 contact@dehuiskamervannu.nl

0 item(s)
Eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen

Artikelen 1 tot 12 van 107 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 12 van 107 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Zitmeubels en eetkamerstoelen bij De huiskamer van nu.

U heeft een drukke dag gehad, de dingen liepen niet helemaal zo als u ze had voorgenomen, kortom een baal dag. Op weg naar huis bent u ook nog in een file terecht gekomen uw krijgt al trek in een stevige maaltijd. Maar naar een lange rit komt u dan uiteindelijk thuis waar uw maaltijd al klaar staat. U neemt plaats op een heerlijk zittende eetkamerstoel waar het genieten met een hoofdletter G is. De baaldag is al snel vergeten als u bent uitgegeten.

De huiskamer van nu heeft een groot assortiment van eetkamerstoelen variërend van eetkamerstoelen met wieltjes, eetkamerstoelen zonder wieltjes, eetkamerstoelen met leuningen, eetkamerstoelen zonder leuningen en ga zo maar verder.

De belangrijkste eigenschap van een eetkamerstoel is natuurlijk dat hij lekker zit en dat hij mooi in uw interieur staat. Voor een mooie eetkamerstoel met een hoge rugleuning en met armleuningen en wieltjes kunt u kijken naar de eetkamerstoel Toulouse, dit is een stoel van UrbanSofa en deze stoel is verkrijgbaar in meerdere kleuren en verschillende stoffen. Voor een mooie vintage uitziende stoel kunt u kijken bij de stoel Neba, deze is verkrijgbaar met en zonder armleuningen.

Wilt u inspiratie opdoen of komen proef zitten dan is dit natuurlijk altijd mogelijk, wij hebben het hele aanbod op onze webshop staan en een groot gedeelte staat in onze showroom waar u de eetkamerstoelen live kunt zien en kunt uitproberen. Heeft u speciale wensen of staat de eetkamerstoel van uw dromen nog niet in het assortiment van De huiskamer van nu dan kunnen wij altijd even informeren bij onze leveranciers of er al een nieuwe collectie uit is of dat er misschien in de huidige collectie eetkamerstoelen wijzigingen kunnen worden aangebracht.

Wij van De huiskamer van nu ontvangen u graag om u te adviseren en natuurlijk gaat dit altijd gepaard met een lekker kopje koffie of thee.