085-7731738 contact@dehuiskamervannu.nl

0 item(s)
UrbanSofa

UrbanSofa

Artikelen 1 tot 12 van 31 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 12 van 31 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

UrbanSofa bij Huiskamer van nu.

U heeft er misschien al van gehoord of misschien heeft u er ook al wel eens een bank van gezien, UrbanSofa is de trendy zitspecialist van Nederland geworden. De banken zijn vaak op televisie bij woon programma’s of bij Rob’s grote tuinverbouwing. De huiskamer van nu is XXL dealer van UrbanSofa, dit houd in dat de gehele collectie bij ons in de showroom te bezichtigen is.

Ook kunnen wij u voorzien van deskundig advies en helpen uw ideale bankstel samen te stellen.

Waarom een UrbanSofa bankstel?

• Topkwaliteit zitmeubels rechtstreeks uit de fabriek

• Keuze uit veel stoffen en kleuren

• Zeer veel opstellingen en maten

• Lekker loungen door grote, comfortabele zitdiepte.

Pas enkele jaren in Nederland en nu al een van de grootste! Op zoek naar een nieuw bankstel, loungebank, hoekbank of fauteuil? UrbanSofa levert eerste klas zitmeubelen rechtstreeks van de fabriek. Alle bankstellen worden vormgegeven door onze eigen designafdeling. Met als specialiteit de loungebank produceert Urban Sofa vervolgens alle bankstellen in eigen beheer.

Elke zitbank wordt geheel met de hand vervaardigd door de beste vakmensen en met de beste materialen. Daar kan geen bankstellen outlet tegenop! Inmiddels hebben duizenden zitbanken en sofas hun weg naar de consument gevonden. Wacht daarom niet langer en doe ook mee met de nieuwste rage op het gebied van zitmeubelen: UrbanSofa!

Van zitbank tot hoekbank, van bankstel tot loungebank, bij UrbanSofa zit je altijd goed!Prachtige kwaliteits zitmeubelen rechtstreeks van de fabrikant naar de consument. Geen importeur, geen groothandel. Fabrieksverkoop op zijn best.

Een aantal voorbeelden van de huidige collectie van UrbanSofa zijn: UrbanSofa San Remo , UrbanSofa Giorno, UrbanSofa Lorenzo, UrbanSofa Merlin, UrbanSofa Bellano, UrbanSofa Aberdeen en UrbanSofa Arvin. Ook voor een mooie buitenbank van UrbanSofa kunt u bij ons terecht, het voordeel van deze buitenbank is dat u de kussens het gehele jaar buiten kunt laten. U hoeft dus niet meer te slepen met de kussens, de bank is makkelijk schoon te maken met wat water. Ook voor de eetkamerstoelen kunt u kijken naar de schitterende collectie van UrbanSofa. Wij wensen u veel shop en zitplezier toe.