085-7731738 contact@dehuiskamervannu.nl

0 item(s)
Salontafels

Salontafels

Artikelen 1 tot 12 van 75 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 12 van 75 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Salontafel bij De huiskamer van nu.

De salontafel is een zeer belangrijk meubel, hij is centraal in de woonkamer geplaats dicht bij de televisie en de bank de plaats waar u dus waarschijnlijk het meest vertoefd. Er zijn verschillende soorten salontafels en natuurlijk ook met verschillende afmetingen.

Echt trendy is het om meerdere kleine salontafeltjes op een speelse manier bij elkaar te plaatsen, dit geeft niet alleen een speels effect maar is bovendien ook nog zeer praktisch, de salontafeltjes zijn makkelijk te verplaatsen en als u een verjaardag of feestje heeft is dit wel erg handig. Kijk eens naar de leuke kleine salontafels van By-Boo dit is een leverancier gespecialiseerd in trendy en stoere klein meubels, zei hebben bijvoorbeeld salontafel Table Storage dit is een trendy vormgegeven salontafel met aan de bovenzijde een klep zo kunt u in de salontafel een hoop spullen opbergen. De Coffee Table Set is een voorbeeld van de kleine salontafeltjes die al eerder genoemd werden.

Als u toch liever een grotere salontafel heeft dan kunt u uw hart bij De Huiskamer van nu ophalen. Wij bieden een groot assortiment salontafels in verschillende vormen en gemaakt van verschillende hout soorten. Een leuke landelijke salontafel is salontafel Jasmijn hier heeft u de keuze tussen een tafel met lade, met een onderblad of een hoektafeltje. Bent u op zoek naar een mooie strak vormgegeven salontafel kijk dan naar salontafel Thijs, hier ook de keuze tussen een salontafel met lades, zonder lades en een hoektafeltje. Mag de salontafel een doorleefde uitstraling hebben en gaat uw voorkeur uit naar teakhout dan hebben wij de salontafel St.Tropez, gemaakt van teak drijfhout dit zorgt voor een warme en gezellige sfeer in huis.

Het zou mooi zijn als u iets met de bovengenoemde voorbeelden kunt, heeft u toch nog twijfels en staat uw salontafel er nog niet tussen, breng dan een bezoek aan de showroom van De Huiskamer van nu. Hier staan nog meer salontafels die graag het lege plekje in uw huiskamer opvullen.