085-7731738 contact@dehuiskamervannu.nl

0 item(s)
Eetkamertafels

Eetkamertafels

Artikelen 1 tot 12 van 48 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 12 van 48 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel  Lijst 

Eetkamertafels bij de huiskamer van nu.

Elke avond maar ook overdag is de eetkamertafel de verzamelplaats in uw huis. Aan de eetkamertafel word de maaltijd genuttigd, vergaderd, een spelletje gespeeld en natuurlijk ook geborreld. Als u bedenkt welke rol de eetkamertafel eigenlijk in uw interieur vervult dan is het natuurlijk nog belangrijker dat de eetkamertafel aan uw eisen voldoet.

Een mooie eetkamertafel die zelf al een heel verhaal te vertellen heeft is de eetkamertafel St. Tropez gemaakt van oud drijf hout afkomstig uit Indonesië, De tafel heeft een mooie doorleefde uitstraling en een prachtig ruw bovenblad. Bent u geen liefhebber van ruwe bovenbladen en gaat uw voorkeur meer uit naar een glad afgewerkt bovenblad kijk dan ook een naar de eiken eetkamertafel uit de serie Thijs, het voordeel van deze afwerking is dat het blad gladder is en je er makkelijker op kunt werken.

Onze eetkamertafels zijn in verschillende afmetingen te leveren en als uw afmeting er niet bij zit dan kunnen we in overleg de eetkamertafel desgewenst voor u op maat laten maken.

Heeft u nu zelf een idee voor een eetkamertafel maar staat hij niet in ons assortiment dan kunnen we de tafel ook samen samenstellen, dit is mogelijk voor een tafel met bijvoorbeeld een stalen onderstel en een teak boven blad of een eiken bovenblad. Houd bij de aanschaf vooral ook rekening met het aantal eetkamerstoelen die aan de eetkamertafel moeten komen te staan, en als u aan tafel zit dat u dan geen last heeft van de poten van de eetkamertafel. Gelukkig zijn onze medewerkers u graag van dienst en kunnen ze u prima adviseren om een ideale mooie eetkamertafel tegen een betaalbare prijs voor u te vinden.

Wij wensen u veel succes met het vinden van een eetkamertafel en wij zien u graag in onze showroom waar de koffie al bijna voor u klaar staat.