085-7731738 contact@dehuiskamervannu.nl

0 item(s)
Tafels

Tafels

Artikelen 1 tot 12 van 164 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 12 van 164 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Tafels van kwaliteit tegen scherpe prijzen bij De huiskamer van nu.

Er is erg veel te vertellen over tafels, het is ook moeilijk om een begin te vinden maar we gaan toch maar een poging doen. Tafels zijn er in verschillende categorieën, zo hebben we de eetkamertafel, de salontafel, de haltafel en bijvoorbeeld de hoektafel. Al deze tafels zijn in verschillende vormen en maten te verkrijgen, we hebben rechthoekige, vierkante, ronde, ovale, maar ook kubus vormige tafels. Bij De huiskamer van nu hebben we van al deze voorbeelden wel een aantal exemplaren in de collectie. Deze collectie word telkens vernieuwd zodat wij altijd een leuk en trendy aanbod van tafels aan u kunnen presenteren.

Onze tafels zijn van verschillende materialen vervaardigd, zo hebben we tafels van teakhout, van eikenhout, van grenen combinaties van de verschillende houtsoorten door elkaar maar natuurlijk ook de nieuwste trend een combinatie van hout met staal. Belangrijk bij het vinden van een geschikte tafel is dat de tafel geschikt is voor het geen waar u hem voor wilt gebruiken.

Heeft u bijvoorbeeld kleine kinderen dan adviseren wij u om de tafel die u kiest te laten behandelen tegen bijvoorbeeld kringen in het hout van drinkbekers. Wilt u schrijfwerk gaan doen aan uw tafel kies dan voor een mooi afgewerkt glad blad, dit werkt een stuk prettiger.

Wij van De huiskamer van nu helpen u graag verder met de zoektocht naar de perfecte tafel.