085-7731738 contact@dehuiskamervannu.nl

0 item(s)
Vitrinekasten

Vitrinekasten

Artikelen 1 tot 12 van 29 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 12 van 29 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Vitrinekasten bij De huiskamer van nu.

Als u op zoek gaat in het woord naar de betekenis van het woord vitrinekast dan krijgt u als resultaat meubel pronkstuk. In deze hoedanigheid ziet De huiskamer van nu het ook, de Vitrinekast moet een pronkstuk van uw huiskamer of keuken worden. Belangrijk voor u is dat de vitrinekast niet alleen mooi is maar dat de praktische eigenschappen zoals toegankelijkheid opbergruimte en gebruiksvriendelijkheid ook goed zijn.

De vitrinekasten bij De huiskamer van nu bestaan meestal uit een onder en een bovenkast waardoor de vitrinekast makkelijk te vervoeren en te plaatsen is. De huiskamer van nu heeft talloze leveranciers van vitrinekasten en wij importeren ook direct bij de fabriek en kunnen dus ook een stukje maatwerk voor u regelen.

Voor de mensen met een landelijke inrichting en smaak hebben wij bijvoorbeeld de prachtige vitrinekast Lisa, deze is uitgevoerd in het wit met een vergrijsd houten blad en in verschillende afmetingen te leveren. Voor de mensen die van teak houden kunnen we vitrinekast Ruben aanbevelen deze vitrinekast is gemaakt van gerecycled teak en beschikt over prachtig hang en sluitwerk. Bent u meer voor het kleurrijke interieur dan is de vitrinekast Toulouse een aanrader, deze vitrinekast is in 14 kleuren te verkrijgen en dus meestal wel te combineren met u huidige inrichting. Naast de diverse vitrinekasten hebben wij ook prachtige buffetkasten in ons assortiment.

Vitrinekasten in elke gewenste prijsklassen bij ons heeft u keuze genoeg, kijk op onze webshop of laat u vakkundig adviseren tijdens een bezoek aan onze showroom. Het moet wel gek zijn als we samen geen geschikte Vitrinekast kunnen vinden of een geschikte vitrinekast kunnen samenstellen.

Veel plezier met het shoppen, zijn er toch nog onduidelijkheden of heeft u nog een vraag omtrent een vitrinekast dan kunt u natuurlijk geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons opnemen of onze showroom bezoeken, wij wensen u veel succes.