085-7731738 contact@dehuiskamervannu.nl

0 item(s)
Ladekasten

Ladekasten

Artikelen 1 tot 12 van 16 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 12 van 16 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Ladekast bij de huiskamer van nu.

De ladekast zorgt voor een gepaste oplossing voor uw probleem, genoeg ruimte om schoenen, kleding en andere spullen netjes op te bergen. De ladekast is prima te plaatsen in bijvoorbeeld de hal of in de berging maar u kunt hem natuurlijk ook prima in de huiskamer plaatsen.

Bij de huiskamer van nu hebben wij verschillende soorten en maten ladekasten en ze zijn voor verschillende woonsferen prima te gebruiken, kijk bijvoorbeeld een naar de ladekast uit de meubellijn Fleur een leuk ladekastje gecombineerd in het wit met een prachtig vergrijsd blad, of de prachtige ladekast Venetië, een mooie combinatie van prachtig gerecycled teakhout gecombineerd met staal. Op zoek naar een buffetkast met lades? Die heeft De Huiskamer van nu ook in het assortiment.

Voor de mensen die graag spelen met leuke kleurtjes adviseren wij om naar de Toulouse lijn te kijken, deze ladekast is te leveren in maar liefst 14 verschillende kleuren van een mooie neutrale tint tot paars. Als u op onze webshop nog niet iets heeft gevonden dan kunnen wij natuurlijk vrijblijvend altijd helpen en adviseren in de showroom. Succes gewenst met uw zoektocht en hopelijk mogen wij u begroeten op de webshop of in onze mooie showroom in Gendt.