085-7731738 contact@dehuiskamervannu.nl

0 item(s)
Buffetkasten

Buffetkasten

Artikelen 1 tot 12 van 33 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 12 van 33 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Buffetkasten van kwaliteit bij De huiskamer van nu

De buffetkast heeft als grootste kenmerk dat de bovenkast vaak met glas is uitgevoerd, zodat u daar uw mooie servies en decoratie spullen kunt tonen en kunt opbergen. De buffetkast is een meubelstuk die in verschillende stijlen gemaakt wordt en natuurlijk ook te verkrijgen is. De Huiskamer van nu heeft een ruime keuze van buffetkasten. Let bij het aanschaffen van een buffetkast wel op de plaats waar u de kast wilt gaan plaatsen, door de afmeting van de kast is het misschien aan te raden om voor een witte of een ander lichte kleur te gaan zodat de ruimte waar de buffetkast komt te staan ook mooi licht blijft.

De meeste buffetkasten bestaan uit een onder en bovenkast en zijn zo makkelijk te plaatsen en te vervoeren. Gaat uw voorkeur uit naar een mooie landelijke buffetkast met louvre deurtjes kijk dan eens naar ons Amanda programma, kiest u toch voor wat extra kleur maar wel een landelijke stijl kijk dan naar de Toulouse buffetkast die is namelijk te verkrijgen in 14 verschillende kleuren en in verschillende afmetingen. Wilt u de buffetkast echt als een blikvanger in uw huiskamer of keuken laten dienen kijk dan eens naar de buffetkast Bastiaan, dit is een kast met een mooie grote afmeting van 225 cm breed. De buffetkast Bastiaan bestaat ook uit een onder- en bovenkast, de onderkast heeft 6 lades 2 deuren en 2 glazen bolle kleppen, de bovenkast bestaat uit 4 deuren 3 lossen ruimtes en 3 lades, kortom veel ruimte om uw spullen netjes op te bergen en te showen.

Voor meer inspiratie of advies omtrent een mooie passende buffetkast bezoek dan de showroom van De huiskamer van nu. Wij wensen u veel succes en zoals gezegd wij helpen u natuurlijk ook met het zoeken naar een buffetkast.