085-7731738 contact@dehuiskamervannu.nl

0 item(s)
Boekenkasten

Boekenkasten

Artikelen 1 tot 12 van 29 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 12 van 29 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Boekenkasten bij De huiskamer van nu.

Houd u van overzicht en heeft u een hekel aan rondslingerende boeken onze boekenkasten bieden een mooie oplossing. De boekenkasten bij De huiskamer van nu beschikken over verschillende indelingen, vaak heeft de onderkast gewoon deuren en lades en heeft alleen de bovenkast schappen waar u uw boeken kunt plaatsen maar het is natuurlijk ook mogelijk dat de gehele boekenkast over handige schappen beschikt zodat er nog meer ruimte overblijft voor uw lectuur.

Een leuk en handig aspect is dat bij de boekenkasten die we zelf importeren een leuke ladder word bijgeleverd die op een ronde buis makkelijk te verplaatsen is zodat u ook de boeken die op de bovenste schap staan makkelijk kunt pakken. De boekenkasten zijn leverbaar in verschillende stijlen van modern tot landelijk, kijk om inspiratie op te doen bijvoorbeeld eens naar de Industriële/vintage boekenkast die bestaat uit voornamelijk stalen elementen, met deze boekenkast creëert u een stoere maar toch elegante ruimte waar u graag vertoeft om een mooi dik boek onder het genot van een drankje tot in de vroege uurtjes in een keer uit te lezen.

Gaat uw voorkeur uit naar een meer romantische entourage met landelijke allure dan is de boekenkast Toulouse misschien beter voor u, deze boekenkast is leverbaar in 14 kleuren en in verschillende afmetingen en met deze kast maakt u van uw studeer of woonkamer een eigen bibliotheek in eigen huis.

Een dag hard gewerkt, uw hoofd vol van de dagelijkse beslommeringen en dan op zoek naar een momentje ontspanning en rust , pak dan een boek zo uit de schap van boekenkast Novara. Waan u zelf even in de wereld van het boek en vergeet de stress van het dagelijkse leven. Wij van De Huiskamer van nu willen u graag helpen met het vinden van de voor u geschikte boekenkast. Bekijk trouwens ook onze buffetkasten, die met diverse planken ook zeker ruimte hebben voor uw boeken.