085-7731738 contact@dehuiskamervannu.nl

0 item(s)
Kasten

Kasten

Artikelen 1 tot 12 van 147 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 12 van 147 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Kasten bij De huiskamer van nu.

In elk huis staat een kast maar niet elke kast staat in een huis. Hiermee bedoel ik te zeggen dat het belangrijk is om de juiste kast voor de juiste ruimte te kiezen. Bij De huiskamer van nu hebben we kasten in de volgende rubrieken: Buffetkast, Vitrinekast, Meidenkast, Boekenkast, Ladekast, Spekkast en natuurlijk de computerkast. In deze rubrieken staan verschillende stijlen van kasten van modern strak tot landelijk, dus eigenlijk hebben wij voor elke ruimte een kast die daar bij past.

Een kast heeft meerdere functionaliteiten, hij zorgt voor ruimte om uw spullen uit het zicht netjes op te bergen maar u kunt u spullen ook mooi neerzetten in bijvoorbeeld een buffetkast of vitrinekast. Verder moet een boekenkast stevige schappen hebben om uw zware boeken te kunnen houden. Voordat u over gaat tot het aanschaffen van een kast zijn er dus verschillende aspecten waar u rekening mee moet houden zodat uw aankoop voldoet aan uw eisen.

Als u smaak en sfeer keuze uitgaat naar de landelijke kant dan hebben wij voor in de keuken of in de huiskamer een prachtige grutterskast Bastiaan. De kast heeft prachtige bolle glazen kleppen en mooie kleine lades waarin u uw spullen zowel zichtbaar als uit het zicht een prima plaats kunt geven, deze kast is in verschillende maten te krijgen en geeft de ruimte een prachtige warme en landelijke sfeer.

Gaat u keuze meer uit naar een stoere vintage look kijk dan eens naar de Novara lijn, deze serie meubels heeft ook een prachtige kast uitgevoerd in teak met staal. En als uw voorkeur toch meer naar een strak interieur gaat dan adviseren wij u om naar de Toulouse kasten te kijken, hierbij is het leuk dat u keuze heeft tussen 14 verschillende kleuren en u de kast dus zelf kunt samenstellen.

Heeft u uw keuze nog niet gemaakt en twijfelt u over welke richting u op wilt dan kunnen wij altijd adviseren bij het aankopen van een kast en u kunt natuurlijk in onze showroom inspiratie opdoen en de vele kasten zelf bekijken en testen. Wij wensen u veel succes met het vinden van een passende kast voor uw huis.