085-7731738 contact@dehuiskamervannu.nl

0 item(s)
TV-dressoirs

TV-dressoirs

Artikelen 1 tot 12 van 76 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 12 van 76 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

TV-dressoir bij De huiskamer van nu.

Een tv-dressoir moet aan meerdere eisen voldoen, er moet plaats zijn voor uw apparatuur uw televisie moet er goed op kunnen staan en het tv-dressoir moet ook met de rest van de inrichting matchen. Uw ogen zijn er vaak op gericht dus houd ook rekening dat uw televisie op de juiste hoogte komt te staan zodat u prettig de film of het sportprogramma kunt bekijken en dus geen klachten krijgt van uw nek of ogen.

Het is dus nog geen makkelijke opgave om een voor u geschikt tv-dressoir te vinden, gelukkig heeft De huiskamer van nu een groot aanbod aan tv-dressoirs waarbij er altijd wel een mooi exemplaar voor u tussen staat.

Gaat u voorkeur uit naar een stoer en trendy tv-dressoir dan adviseren wij u het tv-dressoir Venetië dit tv-dressoir is gemaakt van gerecycled teakhout in combinatie met stoer staal dit geeft het dressoir extra body. Houd u toch meer van een warme en landelijke stijl dan kunt u uw hart helemaal ophalen. Voorbeelden van landelijke tv-dressoirs zijn tv-dressoir Palermo dit dressoir kenmerkt zich door de mooie landelijke white wash kleur en zijn teakhouten bovenblad. Ook het tv-dressoir Corona is een echte aanrader, dit tv-dressoir is vervaardigd van teakhout en is leverbaar tot wel 300 cm breed ook de gevarieerde indeling zorgt voor veel mogelijkheden.

Wij willen u adviseren voordat u gaat kijken naar een passend tv-dressoir om de apparatuur en de plaats waar het tv-dressoir komt te staan even zorgvuldig op te maten, dit voorkomt teleurstelling.

Wij van De huiskamer van nu helpen u graag verder met het vinden van het perfecte mooie tv-dressoir en als u nog niets heeft gevonden op de webshop dan bent u natuurlijk ook altijd welkom in onze showroom waar wij veel tv-dressoirs op voorraad hebben en waar wij desgewenst een tv-dressoir voor u kunnen samenstellen en op maat kunnen laten maken.