085-7731738 contact@dehuiskamervannu.nl

0 item(s)
Dressoirs

Dressoirs

Artikelen 1 tot 12 van 127 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 12 van 127 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Dressoirs bij De huiskamer van nu.

Een dressoir heeft als eigenschap dat hij spullen kan opbergen maar op het bovenblad ook spullen kan tonen .Een dressoir is op verschillende plaatsen in uw huis te plaatsen, in de hal, keuken of in de huiskamer hij weet overal zijn plekje op te eisen. Een dressoir is op verschillende manieren te gebruiken , u kunt er bijvoorbeeld uw televisie op plaatsen maar u kunt hier ook uw boeken of administratie in kwijt, kortom een handig meubel die niet alleen voor zijn looks maar ook voor zijn functionaliteit goed van pas komt.

De huiskamer van nu heeft dressoirs gemaakt van verschillende materialen en passend in verschillende inferieuren. Een voorbeeld van een eigentijds en trendy dressoir is het dressoir Industrieel/vintage dit is zo als de naam al zegt een industriële meubellijn met een vintage look. De combinatie van hout met staal zorgt voor een eigentijdse uitstraling en geeft uw interieur een trendy look. Gaat uw voorkeur meer uit naar een gezellige en warme uitstraling kijk dan eens naar het dressoir Jan of dressoir Kramer dit zijn dressoirs die wij zelf importeren uit Indonesië. Als uw voorkeur uitgaat naar een combinatie van landelijk en trendy of stoer dan hebben wij ook nog een mooi dressoir leverbaar in verschillende maten in de Venetië lijn. De Venetië lijn is een combinatie van gerecycled teakhout en staal de perfecte combinatie van een warm product met een stoere afwerking.

Voor meer informatie of deskundig advies kunt u natuurlijk altijd onze showroom bezoeken en vragen om advies zodat we samen op zoek kunnen gaan naar een passend dressoir voor u. Wilt u alvast ideeën en inspiratie opdoen dan verwijs ik u naar de webshop waar een grote hoeveelheid en diversiteit aan dressoir te zien zijn. Kortom veel succes met het vinden van een dressoir bij De huiskamer van nu.