085-7731738 contact@dehuiskamervannu.nl

0 item(s)
Jasmijn

Jasmijn

Artikelen 1 tot 12 van 18 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 12 van 18 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Jouwmeubel collectie Jasmijn scherp geprijsd bij De huiskamer van nu.

De meubelcollectie Jasmijn bestaat uit een compleet, romantisch woonprogramma, waarvan de stijlvolle meubelen op ambachtelijke wijze vervaardigd zijn. Prachtig handgeschilderd wit in combinatie met een teakhouten top en een gebruikte, licht vergrijsde afwerking. Tevens zijn in bepaalde meubelen passende koboo-manden verwerkt. De volgende meubelen vormen samen de collectie Jasmijn: Tv-dressoir, dressoir, eetkamertafel, eetkamerstoel, haltafel, salontafel, bijzettafel, boekenkast en vitrinekast.

Denk bij het inrichten van uw woning altijd aan de kleurstelling van uw meubelen, met het plaatsen van donkere meubelen krijgt uw ruimte een minder ruimtelijk effect. Wij adviseren u gebruik te maken van lichte meubels. De meubellijn Jasmijn is een combinatie van 2 kleurstellingen maar het lichte effect blijft. Neem nou de vitrinekast Jasmijn, met het plaatsen van deze kast tegen een donkere muur krijgt u een echte eyecatcher in uw woonkamer.

Daarnaast heeft Jasmijn ook nog een prachtige eetkamertafel met gekrulde witte poten en een prachtig teakblad, samen met de eetkamerstoelen van Jasmijn creëert u een gezellige ruimte die u met het gebruik van wat accessoires omtovert tot de gezellige woonkeuken waar u altijd al van gedroomd heeft.

Bent u nieuwsgierig geworden dan kunt u altijd de collectie in onze showroom komen bekijken.