085-7731738 contact@dehuiskamervannu.nl

0 item(s)
Daan

Daan

Artikelen 1 tot 12 van 13 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 12 van 13 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Jouwmeubel lijn Daan scherp geprijsd bij de Huiskamer van nu.

Daan is een prachtig, compleet woonprogramma in een vernieuwde landelijke stijl. Dit programma wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd van oud gemaakt grenen. De meubelen worden met de hand afgewerkt in een oude witte / grijze vintage-look, waarin mooie koboo-manden verwerkt zijn. Door de strakke vormgeving en de romantische uitstraling is meubelcollectie Daan de nieuwste trend in het landelijk wonen! De volgende meubelen vormen samen de collectie Daan: Eetkamertafel, salontafel, dressoir, meidenkast, hoektafels, eetkamerstoelen, buffetkasten, vitrinekasten en natuurlijk een prachtige boekenkast. H

et leuke bij het woonprogramma Daan is dat elk meubelstuk doordat het op ambachtelijke wijze vervaardigd word een uniek meubelstuk is. Daan sluit prima aan op de mensen die van een landelijke en warme inrichting houden, neem nu de prachtige buffetkast met zijn prachtige mandjes is het een echte eyecatcher voor uw woonkamer of keuken. Maar ook de meidenkast is een prachtig meubel, mooi afgewerkt en met als groot pluspunt genoeg ruimte voor uw spullen. De eetkamerstoelen van de Daanlijn zijn in verschillende kleuren te krijgen en hebben als voordeel de handige wieltjes zodat u als u wilt gaan zitten niet hoeft te tillen.

Wij kunnen u prima adviseren en helpen in onze showroom maar u kunt natuurlijk ook een voorproefje nemen en alvast op de webshop kijken.