085-7731738 contact@dehuiskamervannu.nl

0 item(s)
Amanda

Amanda

Artikelen 1 tot 12 van 15 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 12 van 15 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Jouwmeubel Amandalijn scherp geprijsd bij De huiskamer van nu.

Het nieuwe concept van Jouwmeubel is de prachtige meubellijn Amanda. Deze meubellijn bestaat uit een compleet woonprogramma. Meubelcollectie Amanda wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd uit deels hergebruikt grenen. De meubelen worden met de hand afgewerkt in oud wit en voorzien van schaduw patina, gecombineerd met oud vergrijsd grenen. Het geleefde hout en het mooie sluitwerk geeft dit woonprogramma haar charme in een romantische, landelijke sfeer. De volgende meubelen vormen samen de collectie Amanda: Dressoir, Eetkamertafel, Salontafel, Haltafel, Vitrinekast, Boekenkast, Meidenkast, TV-dressoir, Buffetkast, Hoektafel en Eetkamerstoelen.

Bij het winkelpersoneel van De huiskamer van nu kunt u al uw vragen afvuren betreffende de Amandalijn van Jouwmeubel, zij kunnen desgewenst samen met u de hele collectie doornemen en kijken welke meubels in uw woonkamer of keuken passen.

Neem bijvoorbeeld de leuke boekenkast uit de Amandalijn, met deze kast brengt u een stukje orde in uw studeerkamer en creëert u een mooie landelijke stijl. Maar ook de prachtige Amanda kloostertafel met de bijpassende Amanda eetkamerstoelen zullen bijdragen aan de gezelligheid en de fijne avonden samen met uw gezin, genieten van een heerlijke maaltijd en nog even gezellig napraten.

Is uw interesse gewekt en bent u ook zo enthousiast over de Amandalijn bekijk dan de gehele collectie op onze webshop. U bent natuurlijk ook welkom in onze showroom waar u alle meubels zelf kunt bekijken.